ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 mai 2022

 
 

Business Magazin [13/05/2022]

 
Iubita, precum şi fosta soţie a lui Putin au fost sancţionate de guvernul britanic
     
Iubita, precum şi fosta soţie a lui Putin au fost sancţionate de guvernul britanic

Alina Kabaeva, o femeie care are legături romantice cu Vladimir Putin, precum şi fosta soţie a liderului rus, Lyudmila Ocheretnaya, au fost incluse în cea mai recentă listă de sancţiuni ale guvernului britanic împotriva Rusiei, anunţă CNN.

cititi articolul complet în Business Magazin


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cunoscuta revistă Forbes a inclus în ediţia din 2022 şase miliardari din România. Dacă 4 sunt foarte cunoscuţi, doi (...)
Cunoscuta revistă Forbes a inclus în ediţia din 2022 şase miliardari din România. Dacă 4 sunt foarte cunoscuţi, doi dintre ei au rămas discreţi. Cine sunt cei şase miliardari în dolari din (...)
Autorul cărţii „Arta subtilă a nepăsării”, pentru prima dată în România
Autorul cărţii „Arta subtilă a nepăsării”, pentru prima dată în România
Cine sunt Matei Zaharia şi Ion Stoica, profesorii români din Statele Unite care au fost puşi de Forbes în noua listă a (...)
Cine sunt Matei Zaharia şi Ion Stoica, profesorii români din Statele Unite care au fost puşi de Forbes în noua listă a miliardarilor lumii
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY