ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

Gazeta de Sud [13/05/2022]

 
Bănia pedalează în iunie!
     
Bănia pedalează în iunie!

După o pauză generată de contextul pandemic, concursul de MTB “Pedală în Bănie” revine cu o nouă ediție. Cele două trasee, variate și provocatoare, pregătite de organizatori, îi vor purta pe concurenți din Craiova până pe potecile din pădurea Bucovățului. Startul este sâmbătă, 4 iunie, iar pentru cei interesați s-au deschis deja înscrierile. Asociația Ride Racing Team Ciclism Craiova, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, RideShop Craiova, Direcția Județeană pentru sport și Tineret Dolj, JCI Craiova, Decathlon, Inspire Cinema, Squirt, Yakima, cu sprijinul SP Tools România, Electroputere Parc Craiova, Nosce Consulting, Kineto Plus, Europe Direct, Taifi Consulting, Buff, ATM Truck&Service, organizează „Pedală în Bănie 2022”, un concurs de cross country marathon ce se va desfășura sâmbată, 4 iunie 2022, în județul Dolj. Start-ul este programat la ora 10.00, de pe esplanada Sălii Polivalente, din municipiul Craiova, iar finish-ul va fi în localitatea Bucovăț. Concurenții au la dispoziție cele două trasee tradiționale – tura scurtă, de 25 km, și tura lungă, de 55 de km, și, pentru prima dată, organizatorii oferă posibilitatea posesorilor de biciclete electrice să concureze la secțiunea E-bike, ce se va desfășura pe traseul lung. Înscrierierile on-line sunt deschise până marți, 31 mai 2022, ora 12.00 sau până la momentul epuizării locurilor disponibile. Participanții completează formularul online, accesând linkul de mai jos:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRcIjBiVT1xF3HsAksfiYbMbs4S0bjT4g6D-ibsr9GK1Y9GA/viewform?fbclid=IwAR0SVfv6aSYOI0sHRVVvBQhTDuyyMqgc0kJea5NW7dKiVZ0OcWCwRgB-iU0 Taxele de participare pentru traseul lung, traseul scurt și E-bike race pentru concurenții care se înscriu în perioada 01.05.2022 – 31.05.2022 sunt: 50 lei pentru adulți și 30 lei pentru copii între 14 și 18 ani. În ziua concursului, în (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Termocentrala Mintia va fi scoasă la licitație
Termocentrala Mintia va fi scoasă la licitație
Termocentrala Mintia este compusă din terenuri și construcții, precum și bunurile mobile și (...)
A 48-a ediție a concursului „Pe aripile poeziei” la „Aman“
A 48-a ediție a concursului „Pe aripile poeziei” la „Aman“
Ca în fiecare an, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin Secția pentru Copii și (...)
O fetiţă româncă, printre copiii răniţi de o maşină în curtea unei grădiniţe din Italia
O fetiţă româncă, printre copiii răniţi de o maşină în curtea unei grădiniţe din Italia
Printre copiii loviţi de un Volkswagen Passat fără șofer, miercurea trecută, în curtea unei (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY