ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 august 2022

 
 

Ziarul Clujean
[17/04/2022]

 
Bătaie de joc pe banii noștri. Oficialii români s-au prezentat la Târgul de Turism din New York cu o perdea neagră și câteva poze!
     
Bătaie de joc pe banii noștri. Oficialii români s-au prezentat la Târgul de Turism din New York cu o perdea neagră și câteva poze!

O postare de pe pagina de Facebook a Consulatului General al României la New York privind participarea României la Târgul de Turism Travel and Adventure Show a provocat un val de ironii în rândul internauţilor care au remarcat standul ce includea o draperie neagră pe care au fost prinse, cu cleme, fotografii color printate pe hârtie obişnuită, în format A4. România s-a prezentat la Târgul de Turism din New York cu o perdea neagră și câteva poze! ​​Imaginea postată de Consulatul României la New York a devenit virală pe Facebook, chiar dacă a fost ștearsă! Ministerul Turismului a reacţionat, explicând că decorul este „specific” acestei manifestări de peste 20 de ani şi că 90% dintre expozanţi au păstrat acest decor, iar la stand vizitatorii au primit „informaţii relevante pentru a atrage vizitatori spre România”.  Pentru participare la târgul din SUA', România a plătit 7.990 de dolari! „În zilele de 19 şi 20 martie 2022, a avut loc la New York, Târgul Internaţional de Turism The Travel& Adventure Show în cadrul căruia România a deţinut un stand de prezentare şi promovare a produselor turistice autohtone. Manifestarea a constituit spaţiul mult aşteptat de specialiştii din domeniu pentru a disemina informaţii exclusive, oferte de călătorie şi programe turistice care nu pot fi găsite într-o astfel de prezentare nicăieri altundeva”, este mesajul postat pe Facebook de Consulatul General al României la New York, pe 5 aprilie, la două săptămâni de la manifestarea la care face referire. Postarea era însoţită de o fotografie care prezenta şase persoane la standul României, stand care a avut sloganul „Explore The Carpathian Garden”. „E sigur din România poza, să nu ne mire că e din Austria, Elveţia, la ce nivel de profesionalism aţi arătat”, „Nu vă e ruşine, sinecuriştilor?!”, „Ruşine sa va fie e puţin spus. Sunteţi nişte sugative la (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Ziarul Clujean
 
Accident cu 3 răniți la ieșire din Gilău
Două femei și un bărbat au suferit leziuni în urma unui accident rutier care s-a produs, duminică (...)
VIDEO – Zeci de tineri s-au călcat în picioare la un concert: „Era să murim! A fost ca la Colectiv”
Concertul a avut loc, sâmbătă seara, într-o locaţie de strada Băiculeşti din Bucureşti, acolo unde (...)
Florii 2022. De ce salcia sfinţită în această zi are puteri magice şi alungă orice durere
Duminica Floriilor marchează, an de an, intrarea Domnului în Ierusalim, pe un asin, întâmpinat cu (...)
UPDATE – FOTO – Accidente rutiere în localitățile clujene Măgăoaja și Șomcutu Mic
Două accidente rutiere s-au produs, duminică dimineața, în două localități clujene. În Măgăoaja, o (...)
UPDATE – Accident rutier pe strada Observatorului din Cluj-Napoca
Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe strada (...)
UPDATE – Accident rutier petrecut între localitățile Băișoara și Săcel
Un accident rutier s-a produs, sâmbătă seara, între localitățile clujene Băișoara și Săcel. Două (...)
Accident pe Frunzișului, trei răniți
Un accident rutier s-a produs, sâmbătă după-masă, pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. Un (...)
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY