ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 ianuarie 2022

 
 

B1 Tv [15/01/2022]

 
Survivor România 2022: Cea mai mare frică a lui Cătălin Zmărăndescu, dezvăluită înainte de a pleca la filmările din Republica Dominicană (VIDEO)
     
Survivor România 2022: Cea mai mare frică a lui Cătălin Zmărăndescu, dezvăluită înainte de a pleca la filmările din Republica Dominicană (VIDEO)

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei 24 de concurenți ai noului sezon „Survivor România 2022”. Sportivul va face parte din echipa Faimoșilor. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, unde au loc filmările, Zmărăndescu a […]

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):



Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY