ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [15/01/2022]

 
Vitezoman pe Calea București, din Craiova: Conducea cu 118 km/h
     
Vitezoman pe Calea București, din Craiova: Conducea cu 118 km/h

Un bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Craiova, cu viteza de 118 km/h, pe un drum cu limită de viteză de 50 de km/h, anunță reprezentanții IPJ Dolj. Șoferul vitezonam a fost depistat de polițiști în cadrul unei acțiuni desfășurată vineri noaptea spre sâmbătă, pentru prevenirea accidentelor rutiere. Pentru viteză, șoferul s-a ales cu amendă dar și cu permisul suspendat pentru 90 de zile. ”Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. În intervalul orar 23:00-02:00, poliţiştii au organizat și desfășurat o acțiune în municipiul Craiova, pentru creșterea gradului de siguranță publică, prevenirea accidentelor de circulație și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov 2. La activitățile desfășurate au participat 60 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale, 27 de jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj și G.J.Mb. Craiova și 6 polițiști locali. Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 160 de persoane, fiind controlate și 84 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 68 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.240 de lei. Dintre acestea 22 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, 27 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., 9 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61/1991 Rep., iar 10 pentru alte abateri.Totodată, au fost constatate și 3 infracțiuni”, scrie în comunicatul IPJ (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecReușești să fii în centrul atenției, să-ți îmbunătățești imaginea publică, să acaparezi audiența, (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un țăran venea odată cu un car plin de saci. Caii erau slabi și foarte obosiți. La o barieră este (...)
Inamicii imunităţii (I): Stresul ne doboară, mişcarea ne face mai puternici
Inamicii imunităţii (I): Stresul ne doboară, mişcarea ne face mai puternici
Corpul omenesc este un mecanism uimitor, care nu încetează să surprindă prin capacităţile sale (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY