ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 ianuarie 2022

 
 

Jurnalmm [15/01/2022]

 
Trafic în condiții de iarnă. Care va fi starea vremii în Maramureș?
     
Trafic în condiții de iarnă. Care va fi starea vremii în Maramureș?

Trafic rutier in conditii de iarna. Sectoarele de drumuri nationale au partea carosabila curata si umeda. Sectoarele de drumuri judetene au carosabilul curat si umed, dar sunt tronsoane de drum pe care se semnaleaza depuneri de polei. La Feresti stratul de zapada framantata existent pe carosabil masoara pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 20 de utilaje si au imprastat 157 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a intervenit cu 36 de utilaje si s-au raspandit 770 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit, ninge la Borsa. Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 200 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop, intre km 165 si km 180. Vantul prezinta intensificari temporare pe creste, unde viscoleste ninsoarea si spulbera zapada. Stratul de zapada masura pana la 47 cm la statia meteo Iezer, 10 cm la Baiut. 9 cm in Baia Borsa, 8 cm la Cavnic si in Pasul Gutai, 6 cm la Targu Lapus si Sighetu Marmatiei, 4 cm in Baia Mare si Ocna Sugatag. Gheata este prezenta la malul raurilor Tisa, Viseu, Vaser, Cisla, Ruscova, Iza, Mara, Cosau, Cavnic si Firiza. Curg sloiuri de gheata pe cursul raurilor Tisa si Lapus. vremea va fi astazi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. La munte va ninge. Vantul va sufla slab, la moderat, cu intensificari temporare in zona inalta de munte, unde va viscoli ninsoarea si spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grad si 0 grade, iar cele minime intre -6 si -4 grade. Izolat, se va semnala ceata asociată izolat cu depunere de (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY