ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 ianuarie 2022

 
 

ProSport [15/01/2022]

 
Novak Djokovic, cu forme legale, dar expulzat pentru convingerile medicale! Informații bombă din dosarul în care sârbului i-a fost anulată viza pentru a doua oară
     
Novak Djokovic, cu forme legale, dar expulzat pentru convingerile medicale! Informații bombă din dosarul în care sârbului i-a fost anulată viza pentru a doua oară

Au fost făcute publice informații din dosarul lui Novak Djokovic, depus la Curtea Federală din Melbourne! Sârbului i-a fost anulată viza pentru a doua oară, de această dată din cauza convingerilor sale despre vaccinarea anti-Covid. […] Novak Djokovic, cu forme legale, dar expulzat pentru (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Clauza care i-a interzis lui Dennis Man un transfer de senzație la una dintre forțele Turciei! Ce s-ar fi întâmplat (...)
Clauza care i-a interzis lui Dennis Man un transfer de senzație la una dintre forțele Turciei! Ce s-ar fi întâmplat la Parma dacă românul nu era cumpărat definitiv | (...)
Dennis Man a fost foarte aproape de a pleca de la Parma în Turcia, acolo unde a fost dorit de (...)
Cine este jucătoarea din România care a părăsit Australian Open mai târziu decât Simona Halep și Sorana Cîrstea! Anca (...)
Cine este jucătoarea din România care a părăsit Australian Open mai târziu decât Simona Halep și Sorana Cîrstea! Anca Todoni, eliminată în competiția rezervată (...)
Simona Halep (15 WTA) și Sorana Cîrstea (38 WTA) au părăsit tabloul de la Australian Open luni, în (...)
Ladislau Boloni, atac fără precedent la adresa „tricolorilor”. „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în (...)
Ladislau Boloni, atac fără precedent la adresa „tricolorilor”. „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc!”
Ladislau Boloni, antrenorul care a fost dorit de FRF să preia banca tehnică a echipei naționale a (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY