ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 ianuarie 2022

 
 

HotNews [15/01/2022]

 
Rafael Nadal, poziție clară în cazul Novak Djokovic: "Îl respect, dar nu sunt de acord cu multe lucruri făcute de el în ultimele săptămâni"
     
Rafael Nadal, poziție clară în cazul Novak Djokovic: "Îl respect, dar nu sunt de acord cu multe lucruri făcute de el în ultimele săptămâni"

Novak Djokovic se află din nou în custodia forţelor australiene de frontieră, iar Rafael Nadal a declarat că Australian Open va fi un turneu mare şi fără liderul mondial. Spaniolul a subliniat că, deşi are un mare respect pentru sârb, nu este de acord cu multe lucruri făcute de acesta în ultimele săptămâni.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY