ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 ianuarie 2022

 
 

Jurnalmm [14/01/2022]

 
Situația epidemiologică în Maramureș
     
Situația epidemiologică în Maramureș

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere sunt centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică: 33869 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei; 317 persoane confirmate în ultimele 24 de ore; 4429 pacienți vindecați și externați din spital; 77 pacienți internați în spital; 5 pacienți internați la ATI, trei pacienți sunt intubați; 10864 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent; 1657 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată; 104863 teste efectuate până în prezent; 1375 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată; 1611 persoane decedate de la începutul pandemiei; Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări. În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri) și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 59 de misiuni. Cele 68 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate. În executarea misiunilor au fost utilizate 22 mijloace de mobilitate. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 40 agenți economici. În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 155 teste RT- PCR, respectiv 1105 teste rapide/antigen. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY