ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 ianuarie 2022

 
 

Jurnalmm [15/01/2022]

 
Cele mai rare grupe de sânge. Ce este grupa HH şi cine are „sângele de aur”, cea mai pură grupă de sânge
     
Cele mai rare grupe de sânge. Ce este grupa HH şi cine are „sângele de aur”, cea mai pură grupă de sânge

Cele mai rare grupe de sânge. Ce este grupa HH şi cine are „sângele de aur”, cea mai pură grupă de sânge Profită acum : Ofertă de nerefuzat Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini! Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix Termenul de grupă sanguină este folosit pentru a caracteriza sângele unui individ în funcție de prezența sau absența unui antigen pe suprafața eritrocitelor acestuia. Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate! Profită acum: Vara în luna decembrie ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! Importanța grupelor sanguine rezidă în indicarea compatibilității sau incompatibilității dintre donator și primitor în cazul transfuziilor.Cele mai rare grupe de sânge . La nivel mondial există grupe de sânge atât de rare, încât pot fi întâlnite doar la câteva zeci de mii de persoane sau chiar la câteva zeci, în situaţii rare.Grupă AB, întâlnită la sub 10% din populaţia Terrei Oamenii de ştiinţă au arătat de-a lungul timpului că există patru mari grupe sanguine: 0, A, B şi AB. Dupa frecvenţă, repartiţia pe grupe sanguine a populatiei Romaniei e următoarea: 33% grupa 0; 43% grupa A, 16% grupa B si 8% grupa AB, potrivit desprecopii.com. La nivel mondial, procentul celor care au grupa AB este de aproape 5%. Cele mai rare grupe de sânge. Cum poate avea loc transfuzia Moştenirea unei grupe de sânge are strânsă legătură cu grupele pe care le au părinţii copilului. Astfel, în cazul copiilor care au grupa AB, cel mai probabil părinţii acestora au avut AB şi AB, AB şi B, AB şi A sau A şi B. Transfuzia se face respectând anumite reguli pentru a nu pune în pericol şi mai mult viaţa pacientului, mai precis apariţia şocului transfuzional, în caz de incompatibilitate a sângelui. Astfel, indivizii cu grupa (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY