ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 ianuarie 2022

 
 

Jurnalmm [15/01/2022]

 
Noua listă a ţărilor din zona roşie considerate cu risc epidemiologic. Cine intră în carantină
     
Noua listă a ţărilor din zona roşie considerate cu risc epidemiologic. Cine intră în carantină

Noua listă a ţărilor din zona roşie considerate cu risc epidemiologic. Cine intră în carantină Profită acum : Ofertă de nerefuzat Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini! Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista ţărilor din zona roşie considerate cu risc epidemiologic.Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de vineri Hotărârea numărul 4 care prevede actualizarea listei cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei. Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate! Profită acum: Vara în luna decembrie ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! „Art.1 – (1) Se aprobă Lista cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei.2) Lista cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată se actualizează doar pentru statele membre ale Uniunii Europene și ale Spațiului Economic European, iar pentru statele terțe se păstrează ratele de incidență din săptămâna precedentă”, se arată în Hotărârea CNSU. Conform noii decizii a CNSU, au fost excluse din zona roșie următoarele state/zone cu risc epidemiologic ridicat: Africa de Sud, Brazilia, India, Nepal, Botswana, Eswatini, Namibia, Zimbabwe, Leshoto, Mozambic, Malawi, Angola și Zambia. Noua listă intră în vigoare începând cu data de 16.01.2022, ora 00:00.Comitetul Naţional pentru Situaţii de (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY