ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 ianuarie 2022

 
 

Ziarul Clujean [14/01/2022]

 
Razie cu efective mărite, în sistem integrat, pe raza cartierului Someșeni
     
Razie cu efective mărite, în sistem integrat, pe raza cartierului Someșeni

Polițiștii au organizat o acțiune cu efective mărite, în sistem integrat, pe raza cartierului Someșeni, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, punerea în aplicare a unor mandate de aducere, dar și în scopul prevenirii accidentelor rutiere. S-a acționat pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni și a celor urmărite în temeiul legii. La data de 13 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune de amploare pe raza cartierului Someșeni. Au fost angrenați polițiști din cadrul Secțiilor 1-7 Poliție Cluj-Napoca, Biroul de Investigații Criminale, Biroul Rutier, Biroul de Poliție pentru Centrul Universitar, Serviciul Criminalistic, Secția 2 Poliție Rurală Apahida, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmilor și polițiștilor locali. Au fost legitimate un număr de 122 de persoane, verificate 23 de autoturisme, fiind puse în aplicare patru mandate de aducere pentru cercetarea unor cauze penale aflate în derulare. De asemenea, acțiunile desfășurate de polițiști au vizat creșterea gradului de disciplină rutieră, precum și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY