ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 ianuarie 2022

 
 

Ziarul Clujean [14/01/2022]

 
Arest după un furt comis la începutul anului
     
Arest după un furt comis la începutul anului

La data de 12 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, la data de 06 ianuarie, bărbatul ar fi pătruns în interiorul unui birou aparținând unei societăți comerciale din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras aparatură electronică în valoare de 1.000 de lei, fiind ulterior identificat și reținut de către polițiști pentru 24 de ore. În cursul zilei de 14 ianuarie, bărbatul a fost prezentat în fața instanței de judecată în vederea luării unei măsuri preventive, față de acesta fiind dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY