ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 ianuarie 2022

 
 

Descopera [15/01/2022]

 
Cum poate evolua Bitcoin și ce s-ar putea întâmpla cu industria criptomonedelor în 2022
     
Cum poate evolua Bitcoin și ce s-ar putea întâmpla cu industria criptomonedelor în 2022

Bitcoinul şi „crucea morţii”: cum poate evolua criptomoneda într-un an în care Goldman Sachs, „banca bogaţilor din SUA'”, anticipează patru majorări ale ratelor dobânzilor. Aşa-numitul Bitcoin „death cross” (crucea morţii) – un indice specific pieţelor de tip „bear” care apare când media mobilă (moving average, MA) pe 50 de zile scade sub media mobilă pe 200 de zile – pare că va fi confirmat săptămâna aceasta pe fondul temerilor privind retragerea ajutoarelor lansate de banca centrală americană, o evoluţie pesimistă în ceea ce priveşte preţul Bitcoinului şi altor active de risc, scrie CoinDesk, citat de ZF. Gigantul bancar Goldman Sachs preconizează că banca centrală a Statelor Unite (Fed) va majora ratele dobânzilor de cel puţin patru ori în 2022, în contextul în care anticipase anterior trei creşteri ale ratelor, conform Bloomberg. Bitcoinul a stabilit un record în noiembrie 2021 Cel mai recent raport privind piaţa muncii din SUA', care a arătat că nivelul şomajului a scăzut la 3,9%, a întărit argumentele potrivit cărora Fed va sincroniza creşterea ratelor dobânzilor cu încheierea achiziţiilor de active din luna martie. Aşa cum arată furnizorul de date CME Group, investitorii oferă o probabilitate de 73% ca Fed să efectueze o majorare de 25 de puncte de bază în martie, de la 61% săptămâna trecută. Fricile provocate de noile decizii ale Fed au acaparat piaţa crypto spre sfârşitul ultimului trimestru, după ce instituţia americană şi-a îndreptat atenţia către controlarea inflaţiei, principalul obiectiv fiind, până nu demult, susţinerea forţei de muncă. În decembrie, Fed, a anunţat cel puţin trei majorări ale ratelor până la sfârşitul anului 2022 şi oprirea programului de cumpărare de active până în luna martie. Industria criptomonedelor se îndreaptă către o perioadă acută de declin Bitcoinul a stabilit un record de aproape 69.000 de (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Un design inspirat de aripile de bufniță reduce poluarea fonică a avioanelor și turbinelor eoliene
Un design inspirat de aripile de bufniță reduce poluarea fonică a avioanelor și turbinelor eoliene
Țelul multor zone urbane este de a reduce poluarea fonică pe care o pot produce avioanele, (...)
Tulburarea de personalitate borderline s-ar putea transmite în familie
Tulburarea de personalitate borderline s-ar putea transmite în familie
Rudele celor care suferă de tulburarea de personalitate borderline (BPD) prezintă asemănări în (...)
Noi informații despre cum se mișcau dinozaurii, dezvăluite printr-un studiu muscular
Noi informații despre cum se mișcau dinozaurii, dezvăluite printr-un studiu muscular
O nouă cercetare coordonată de Universitatea din Bristol arată cum se mișcau dinozaurii sauropozi (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY