ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 ianuarie 2022

 
 

Cancan [14/01/2022]

 
Andi Constantin: “Faima gâdilă trompa uterină a femeilor!”. ”Burlacul” dezvăluie cât de ușor ”combină” fetele din online, după ce a apărut la TV
     
Andi Constantin: “Faima gâdilă trompa uterină a femeilor!”. ”Burlacul” dezvăluie cât de ușor ”combină” fetele din online, după ce a apărut la TV

Andi Constantin profită din plin de expunerea adusă de aparițiile televizate în emisiunea ”Burlacul”. Publicitatea i-a deschis fostei “ispite” orizonturile către inimile domnișoarelor dornice de aventură. “Burlacul” a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre modul […] Andi Constantin: “Faima gâdilă trompa uterină a femeilor!”. ”Burlacul” dezvăluie cât de ușor ”combină” fetele din online, după ce a apărut la tv .

cititi articolul complet în Cancan


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Evgenia s-a operat și toți masculii au „înghețat”! Pe formele ei sunt invidioase multe femei!
Evgenia s-a operat și toți masculii au „înghețat”! Pe formele ei sunt invidioase multe femei!
CANCAN.RO plusează și defilează cu cele mai sexy bunăciuni de pe Instagram. Se anunță cod roșu de (...)
Mama Raisei, declarații cutremurătoare „Nu mai dorm noaptea. Doar așa supraviețuiesc, știind că a fost chemată unde (...)
Mama Raisei, declarații cutremurătoare „Nu mai dorm noaptea. Doar așa supraviețuiesc, știind că a fost chemată unde trebuie”
Mama Raisei, fetița de 11 ani ucisă într-un accident pe trecerea de pietoni de către un polițist, (...)
Marius Crăciun, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viaţa după participarea la Survivor: „Mi-a dat o experienţă de (...)
Marius Crăciun, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viaţa după participarea la Survivor: „Mi-a dat o experienţă de viaţă în plus”
Marius Crăciun a participat la emisiunea Survivor România şi a făcut parte din echipa (...)
[Toate articolele din: Cancan +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY