ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 ianuarie 2022

 
 

GiurgiuPeSurse [14/01/2022]

 
Senatorul PNL Toma Petcu: Asigur toți consumatorii că Partidul Național Liberal este pregătit să vină cu măsurile necesare pentru a remedia situație de criză din domeniul energetic!
     
Senatorul PNL Toma Petcu: Asigur toți consumatorii că Partidul Național Liberal este pregătit să vină cu măsurile necesare pentru a remedia situație de criză din domeniul energetic!

În perioade de criză, dialogul și soluțiile comune rezultate în urma dialogului sunt singurele care ne pot scoate din criza în care ne aflăm. Criza energetică, cu siguranță, reprezintă în acest moment pericolul cel mai mare dintre toate crizele acestui an, dar consider că putem depăși această perioadă doar împreună și ca atare, trebuie să se pună la masă toți cei care activează în domeniu. Aș începe cu politicienii care au legătură cu domeniul energetic, autoritățile de reglementare și control (Consiliul Concurenței, ANRE, ANPC), Ministerul de Resort și ministerele care pot influenta( Muncă, Finanțe), comisiile de specialitate din parlament și nu în ultimul rând, producătorii de energie electrică și gaze, transportatorii, distribuitorii și furnizorii. Este clar că vocea care trebuie să fie cel mai mult ascultată în acestă perioadă,este vocea consumatorului, fie că este casnic, fie că este industrial. La fel de periculoasă în acestă perioadă, pe lîngă criza energetică, mi se pare starea de neîncredere a populației, a consumatorului, în autorități. Și mai grav, mi se pare când această criză de neîncredere este întreținută și dezvoltată de către oameni politici, doar pentru a maximiza electoral. Pe lîngă un atac furibund pe care l-am văzut în ultimele zile asupra ministrului de Resort (ministrul Energiei-Virgil Popescu), am asistat astăzi și la un fake news care relata că mai mulți membri ai PNL (parlamentari și membri cu funcții de conducere), ar fi contestat pe grupurile interne ale partidului de pe WhatsApp pe Virgil Popescu și chiar că i s-ar fi cerut demisia în cadrul acestor mesaje interne. Vreau să menționez că fac parte din toate grupurile interne de WhatsApp și că nu am citit niciun mesaj care să critice acțiunile din ultima perioadă sau să ceară demisia ministrului, deci este un Fake News ! Asigur toți consumatorii că întreg Partidul (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY