ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/01/2022]

 
NATO, acord cu Kievul după un atac cibernetic
     
NATO, acord cu Kievul după un atac cibernetic

NATO a anunțat vineri semnarea pe viitor a unui acord cu Ucraina pentru a-și consolida cooperarea împotriva atacurilor cibernetice, la câteva ore după un vast atacat informatic care a vizat mai multe ministere ucrainene, potrivit AFP. Acordul, care va fi semnat „în zilele următoare”, „prevede în special accesul Ucrainei la platforma NATO de partajare a informațiilor malware”, a declarat Jens Stoltenberg într-un comunicat de presă, secretarul general al Alianței Atlantice.Potrivit acestuia, experții NATO se află deja în Ucraina, oferind „sprijinul lor autorităților ucrainene de pe teren”.Acest anunț a venit la scurt timp după ce Ucraina a declarat că a fost lovită de un atac cibernetic major care a vizat mai multe dintre ministerele sale, conform HotNews. Acest sabotaj a fost imediat condamnat de Uniunea Europeană Originea acestui hack era necunoscută, iar autoritățile ucrainene nu au acuzat până acum pe nimeni.Acest sabotaj a fost imediat condamnat de Uniunea Europeană, în mijlocul unei secvențe diplomatice tensionate între Rusia și Occident, care se tem de o invazie a Ucrainei de către trupele ruse.Șeful diplomației europene Josep Borrell a afirmat că au fost mobilizate toate mijloacele pentru a ajuta Kievul. „Îți poți imagina cine a făcut asta”, a spus el fără alte detalii.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
45 de fapte ilegale, descoperite la frontierele României
45 de fapte ilegale, descoperite la frontierele României
Prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (...)
Parlamentul European își alege astăzi noul președinte
Parlamentul European își alege astăzi noul președinte
Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, îşi alege marţi noul preşedinte (...)
Sorana, îndrăgostită de Australia: „Este unul dintre locurile mele preferate!“
Sorana, îndrăgostită de Australia: „Este unul dintre locurile mele preferate!“
Sorana Cîrstea (România, 38 WTA) a reușit o performanță excelentă, învingând-o pe Petra Kvitova (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY