ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/01/2022]

 
Un angajat CFR, om de omenie
     
Un angajat CFR, om de omenie

Polițiștiilor Postului de TF Craiova le-a fost înmânat, astăzi, un portofel în care se afla suma de 3.700 de lei. Acesta fusese găsit în stația CF Craiova, de Cristian-Ionel, angajat CFR. Nu mare le-a fost mirarea polițiștilor atunci când au verificat conținutul portofelului: suma de 3.700 de lei, un card bancar, o chitanță cu soldul disponibil precum și codul PIN al cardului. Proprietarul portofelului, a reintrat în posesia sa În urma verificărilor efectuate de polițiști, domnul Victor, proprietarul portofelului, a reintrat în posesia sa. Îi mulțumim lui Cristian-Ionel și ne dorim să cunoaștem cât mai multe persoane care să acționeze exact ca el într-o situație similară! Polițiștii recomandă persoanelor să țină cont de câteva sfaturi care îi pot feri de astfel de evenimente nedorite: Să purtați portofelul sau banii într-un buzunar interior al vestimentației, în partea din faţă, cât mai aproape de corp! Evitaţi să aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani, în numerar, Atunci când achitaţi cumpărăturile, nu scoateţi toată suma de bani, ci numai necesarul plăţii contravalorii acestora!Atunci când efectuaţi plata cu cardul, tastaţi codul PIN cu discreţie, pentru a nu fi observat de cei din jur. Nu purtați încrisuri pe care se afla codul PIN al cardului în același loc cu cardul, pot face treaba unui hoț mult mai ușoară. Furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins în astfel de locuri, verificaţi-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unei înscenări a unui (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Premierul cere verificarea tezei sale de doctorat
Premierul cere verificarea tezei sale de doctorat
Premierul Nicolae Ciucă a reacționat marți față de acuzațiile că și-ar fi plagiat teza de doctorat  (...)
ENTERPRISE INVESTMENT preia compania CODE FACTORY
ENTERPRISE INVESTMENT preia compania CODE FACTORY
Unul dintre liderii mondiali al Fondurilor de Investitii – ENTERPRISE INVESTMENT intra in IT-ul (...)
Dolj: Trei persoane implicate în eliberarea de certificate de vaccinare fictivă, reținute
Dolj: Trei persoane implicate în eliberarea de certificate de vaccinare fictivă, reținute
Trei persoane (un medic, un ambulanțier și o altă persoană cu titlu de intermediar) au fost (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY