ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 ianuarie 2022

 
 

Ziua de Vest [14/01/2022]

 
Timișoara se apropie de anul de „Capitală Europeană a Culturii”, iar primăria desființează terase și chioșcuri de presă. Cosmin Tabără: „Bine ați venit în orașul fantomă…”
     
Timișoara se apropie de anul de „Capitală Europeană a Culturii”, iar primăria desființează terase și chioșcuri de presă. Cosmin Tabără: „Bine ați venit în orașul fantomă…”

Primăria Timișoara a demolat, recent, două terase din zona centrală, după ce altele 15 au fost deja desființate de proprietari. Motivul ar fi că aceste construcții nu respectau normele locale. Primarul Dominic Fritz vorbea, nu demult, de un nou regulament privind ocuparea domeniului public. Acesta încă (...)

cititi articolul complet în Ziua de Vest


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziua de Vest +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY