ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/01/2022]

 
(VIDEO) Dominic Fritz: O „bandă“ de membri și simpatizanți AUR a forțat intrarea în Primăria Timișoara
     
(VIDEO) Dominic Fritz: O „bandă“ de membri și simpatizanți AUR a forțat intrarea în Primăria Timișoara

Primarul Municipiului Timișoara acuză, într-un mesaj publicat pe Facebook, că o bandă de membri și simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion, a pătruns în mod ilegal în sediul Primăriei, „prin forță fizică”.Potrivit Opinia Timișoarei, zeci de persoane au pătruns cu forța în holul instituției, unde au inceput să scandeze lozinci impotriva administrației, precum „Rușine să vă fie”, „Her Fritz, nu uita, Timișoara nu-i a ta”, „Să vină afară”. ”O bandă de membri și simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion, aduși la Timișoara cu autocarul, împreună cu organizația Noua Dreaptă din Mehedinți, a pătruns în mod ilegal în sediul Primăriei, prin forță fizică. Scopul acestor bande a fost să creeze haos și panică în instituție și printre timișorenii care aveau treburi legitime de rezolvat la Primărie”, a scris Fritz pe Facebook. ”Este inadmisibil că Jandarmeria și Poliția Locală au asistat impotente la acest act violent“ Edilul a spus că ”este inadmisibil că Jandarmeria și Poliția Locală au asistat impotente la acest act violent. Asaltul bandelor lui George Simion asupra instituțiilor democratice ale statului, prin tupeu și intimidare, nu are legătură cu libertatea de exprimare și ne oferă o pre-vizionare a ceea ce se poate întâmpla cu România, dacă rămânem impasibili la acest fenomen”. ”Accept dreptul oricui de a protesta atât timp cât acest lucru se desfășoară pașnic, fără a pătrunde, prin violență, în Primăria Timișoara, în oricare altă primărie din țară, în instituțiile statului. Cer instituțiilor abilitate să îi identifice pe cei care au încălcat legea și să îi sancționeze pentru a preveni repetarea acestui act, în altă parte”, a adăugat primarul TImișoarei. Dominic Fritz spune că a declanșat o anchetă la Poliția Locală Dominic Fritz spune că a declanșat o anchetă la Poliția Locală, pentru a afla de ce forțele de ordine au permis acțiunea de azi, și se (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cinci victime în urma unui accident pe DN 7 în Vâlcea
Cinci victime în urma unui accident pe DN 7 în Vâlcea
Cinci persoane au fost rănite, aseară, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 7 în județul (...)
15 sindicaliști de la STB au ieșit în traseu
15 sindicaliști de la STB au ieșit în traseu
Un număr de 15 vehicule se aflau în traseu sâmbătă dimineaţa, la ora 8:00, potrivit datelor oferite (...)
Carnavalul de la Rio se amână din cauza pandemiei
Carnavalul de la Rio se amână din cauza pandemiei
Festivităţile de Carnaval de la Rio de Janeiro şi Sao Paulo, prevăzute la sfârşitul lui februarie, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY