ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/01/2022]

 
A început testarea gratuită RT-PCR la Spitalul de Boli Infecțioase ,,Victor Babeș” din Craiova
     
A început testarea gratuită RT-PCR la Spitalul de Boli Infecțioase ,,Victor Babeș” din Craiova

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ,,Victor Babeș” din Craiova a început testarea gratuită de tip RealTime PCR pentru Covid-19 încă de la primele ore ale dimineții. Oltenii sunt așteptați, începând de astăzi, să vină și să se testeze gratuit, fără programare. Centrul este deschis zilnic, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 07:00 – 19:00. Testarea se face în ordinea sosirii la centrul de colectare, care poate fi zărit imediat, în stânga, de la intrarea pe poarta spitalului. Campania de testare se derulează până pe 28 februarie, dar poate fi prelungită. ,,Testarea gratuită a început în această dimineață, la ora 07:00. Avem un număr de teste suficient de mare pentru toți doritorii care se prezintă la noi. Campania durează până pe 28 februarie, putând fi prelungită în caz de necesitate. Desfășurăm această campanie pentru a veni în sprijinul locuitorilor Craiovei. În lupta cu pandemia să fie la îndemână tuturor celor care pot să-și facă sau nu pot să-și facă teste rapide, specificitatea testelor PCR fiind mult mai mare”, spune Dragoș Nicolosu, director medical la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ,,Victor Babeș” din Craiova. 80.000 de teste PCR gratuite sunt puse la dispoziția craiovenilor Spitalul pune la dispoziția craiovenilor 80.000 de teste, achiziționate în urma unui proiect european pe fonduri europene. Până la orele prânzului aproximativ 50 de craioveni au făcut un test PCR gratuit la Spitalului de Boli Infecțioase ,,Victor Babeș”. Oamenii vor primi rezultatele pe e-mail sau pot să le ridice fizic de la poarta spitalului, în 24 de ore. Campania se adresează oamenilor din Dolj, dar reprezentanții spitalului au primit cereri și din județele vecine. ,,Testele sunt achiziționate în urma realizării unui proiect pe fonduri europene și avem aproximativ 80.000 de teste, suficiente pentru (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecReușești să fii în centrul atenției, să-ți îmbunătățești imaginea publică, să acaparezi audiența, (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un țăran venea odată cu un car plin de saci. Caii erau slabi și foarte obosiți. La o barieră este (...)
Inamicii imunităţii (I): Stresul ne doboară, mişcarea ne face mai puternici
Inamicii imunităţii (I): Stresul ne doboară, mişcarea ne face mai puternici
Corpul omenesc este un mecanism uimitor, care nu încetează să surprindă prin capacităţile sale (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY