ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/01/2022]

 
Un tribunal canadian i-a interzis unui bărbat nevaccinat să-şi mai viziteze fiul
     
Un tribunal canadian i-a interzis unui bărbat nevaccinat să-şi mai viziteze fiul

Un tribunal din Quebec a suspendat drepturile parentale ale unui bărbat nevaccinat! După ce au studiat postările canadianului de pe reţelele sociale, magistraţii au anunţat că acesta se opune măsurilor sanitare, în consecinţă i-au interzis să se apropie de propriul său copil, informează Observatornews. Situaţie neaşteptată în Canada, unde un tată care nu s-a vaccinat împotriva Covid-19 şi-a pierdut temporar dreptul de a-şi vedea copilul de 12 ani. Judecătorul a decis că vizitele tatălui nu ar fi în „interesul superior” al copilului. Bărbatul a solicitat o prelungire a timpului de vizită în timpul sărbătorilor. Decizia se poate schimba dacă tatăl decide să se vaccineze  Hotărârea este prima care privează un părinte de drepturile de a-şi vedea copilul din motive de imunizare, a declarat un expert în drepturile familiei pentru ziarul Le Devoir, relatează BBC. Decizia judecătorului, luată la sfârșitul lunii trecute în provincia Quebec, suspendă drepturile de vizită ale tatălui până în luna februarie, cu excepția cazului în care acesta decide să se vaccineze. Mama, care s-a opus cererii inițiale a tatălui de a prelungi timpul de vizită, a declarat instanței că a descoperit recent că nu este vaccinat. A folosit ca probă postările sale de pe rețelele de socializare pentru a arăta judecătorului că bărbatul se opune vaccinării împotriva Covid şi astfel ar putea reprezenta un pericol pentru copil.  Un alt motiv pentru care nu are voie să se apropie de băieţel este faptul că fosta sa soţie, acum recăsătorită, are încă doi copii nevaccinaţi. Femeia locuieşte în prezent cu partenerul ei şi cei doi minori, în vârstă de șapte luni și patru ani, care sunt prea mici pentru a se vaccina. Canada a autorizat vaccinarea copiilor de la vârsta de cinci ani. „Nu ar fi în interesul superior al copilului să aibă contact cu tatăl dacă acesta nu este vaccinat și se (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecAi o zi dinamică, în care vei reuși să te bucuri de popularitate, de admirația celor cu care (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Ion stătea pe deal cu un bumerang în mână şi cu faţa plină de sânge.Se apropie Văsălie:– Ce faci, (...)
Claudiu Manda, reales în funcția de coordonator din partea Grupului Socialiștilor și Democraților în Comisia de Control (...)
Claudiu Manda, reales în funcția de coordonator din partea Grupului Socialiștilor și Democraților în Comisia de Control Bugetar a Parlamentului European
Claudiu Manda a fost reales, în unanimitate, în funcția de coordonator din partea Grupului (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY