ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/01/2022]

 
Două românce au înșelat un bătrân italian cu aproape 200.000 de euro
     
Două românce au înșelat un bătrân italian cu aproape 200.000 de euro

Escrocheria a început în luna iulie 2018, într-un bar din orașul italian Ravenna (regiunea Emilia-Romagna), unde un pensionar italian, în vârstă de 70 de ani, fost poliţist, a cunoscut două femei românce care s-au prezentat ca fiind verișoare, informează Rotalianul. Cei trei au schimbat câteva vorbe și, apoi, fiecare a plecat pe drumul său. După câteva zile, însă, s-au revăzut în același bar, iar una dintre cele două românce, în vârstă de 37 de ani, a început să-i spună bătrânului trista sa poveste de viață, susținută și de verișoara ei, care are 30 de ani. Potrivit publicației italiene Il Resto del Carlino, românca de 37 de ani a avut și un raport intim cu pensionarul, așa cum a mărturisit chiar el în plângerea depusă. Iar acest fapt, împreună cu povestea dramatică a femeii, l-au făcut să se lase sensibilizat și să-i doneze sau să-i împrumute acesteia, în numai trei luni, suma totală de 193.000 de euro. Prima donație a fost de 18.000 de euro, a mai mărturisit victima, sumă de care conaționala noastră i-a spus bătrânului italian că ar fi avut nevoie pentru a-și putea lua fiica de la fostul soț. Minciună după minciună Au urmat apoi alte donații și sume împrumutate care erau justificate de româncă prin tentativa de a vinde un teren deținut de aceasta în România și pe care, inițial, s-ar fi oferit să-l cumpere un italian pentru suma de 180.000 de euro. La scurt timp după aceea, un alt italian i-ar fi oferit 350.000 de euro pentru același teren și a făcut-o astfel, spunea ea, să anuleze contractul cu primul italian. Următoarea înșelătorie a fost pusă în practică atunci când, după spusele româncei, aceasta a încercat să finalizeze vânzarea terenului, dar a descoperit că conturile sale bancare i-au fost blocate din cauza unei datorii în valoare de 27.000 de euro ca urmare a unui credit imobiliar făcut de fostul soț. Și, bineînțeles, pensionarul (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
EMA va aproba pilula Pfizer pentru tratarea Covid-19
EMA va aproba pilula Pfizer pentru tratarea Covid-19
Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Uniunea Europeană va decide la sfârșitul acestei (...)
Primarul Sucevei cere mai multe pelerinaje
Primarul Sucevei cere mai multe pelerinaje
Primarul municipiului Suceava, Ioan Lungu, a declarat, în şedinţa anuală a Adunării Eparhiale a (...)
Noi reguli de călătorie în Germania
Noi reguli de călătorie în Germania
Românii care călătoresc începând din 24 ianuarie în Germania sunt obligați să se înregistreze (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY