ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/01/2022]

 
Amenzi de peste 3,6 milioane de lei în industria agroalimentară, aplicate de ANSVA în perioada sărbătorilor
     
Amenzi de peste 3,6 milioane de lei în industria agroalimentară, aplicate de ANSVA în perioada sărbătorilor

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor au aplicat, în perioada sărbătorilor de iarnă, 731 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 3,65 milioane de lei, în urma celor 12.958 de controale realizate la nivel naţional în unităţile din industria agroalimentară. Conform unui comunicat al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), transmis vineri, în timpul controalelor au fost reţinute 3.277 de kilograme de carne şi produse din carne şi a fost emisă o ordonanţă de interzicere a activităţii şi una de suspendare a activităţii. Toate produsele neconforme au fost dirijate către unităţi de neutralizare pentru a fi distruse, conform Agerpres. Controalele, desfăşurate în intervalul 29 noiembrie – 7 ianuarie 2022 Controalele, desfăşurate în intervalul 29 noiembrie – 7 ianuarie 2022, au vizat 185 de unităţi de abatorizare, 1.960 unităţi de procesare, tranşare şi comercializare a cărnii, 220 de unităţi de procesare din sectorul laptelui, 190 de unităţi de procesare produse de pescuit sau pescării, 17 centre de ambalare ouă, 626 de unităţi de depozitare, 6.810 de unităţi de alimentaţie publică, 703 de unităţi de patiserie/cofetărie, 203 de unităţi de panificaţie, 140 de pensiuni, 311 pieţe şi 431 de unităţi de depozitare legume şi fructe. De asemenea, au fost realizate 1.162 de controale în trafic, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratelor de Poliţie Judeţene, pentru a se verifica respectarea legislaţiei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind transportul animalelor şi al produselor alimentare de origine animală şi nonanimală. O atenţie deosebită a fost acordată şi verificării respectării restricţiilor sanitare Potrivit ANSVSA, o atenţie deosebită a fost acordată şi verificării respectării restricţiilor sanitare veterinare impuse pentru mişcarea porcinelor (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
45 de fapte ilegale, descoperite la frontierele României
45 de fapte ilegale, descoperite la frontierele României
Prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (...)
Parlamentul European își alege astăzi noul președinte
Parlamentul European își alege astăzi noul președinte
Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, îşi alege marţi noul preşedinte (...)
Sorana, îndrăgostită de Australia: „Este unul dintre locurile mele preferate!“
Sorana, îndrăgostită de Australia: „Este unul dintre locurile mele preferate!“
Sorana Cîrstea (România, 38 WTA) a reușit o performanță excelentă, învingând-o pe Petra Kvitova (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY