ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/01/2022]

 
În anul 2021, românii au realizat un număr record de tranzacţii prin aplicaţia Revolut
     
În anul 2021, românii au realizat un număr record de tranzacţii prin aplicaţia Revolut

Românii au realizat în 2021 un număr record de tranzacţii prin aplicaţia Revolut, 107 milioane, volumul total al tranzacţiilor crescând cu 19,5% faţă de 2020. Peste 30 de milioane de tranzacţii au fost efectuate în magazine alimentare şi supermarket-uri, cu o valoare totală a tranzacţiilor de 310 milioane euro, urmate de tranzacţiile pentru servicii de transport (19,4 milioane de tranzacţii şi 179 milioane euro). De asemenea, românii au cheltuit pentru călătorii peste 126 milioane euro, adică dublu faţă de bugetele alocate acestei categorii de cheltuieli, în 2020, şi cu 80% mai mult decât în 2019. ”Creşterea sumelor alocate de români călătoriilor, divertismentului şi ieşirilor la restaurante şi cafenele, reluarea treptată a obiceiului de a face cumpărături direct din magazine, menţinerea preferinţei pentru plăţile digitale – acestea sunt doar câteva dintre tendinţele de anul trecut, aşa cum rezultă din tranzacţiile realizate de cei peste 1,5 milioane de clienţi ai aplicaţiei Revolut pe plan local. Pe parcursul anului 2021, românii au realizat un număr record de tranzacţii prin aplicaţia Revolut – 107 milioane, iar volumul total al tranzacţiilor a crescut cu 19,5% faţă de 2020”, a informat Revolut. Anul trecut, clienţii Revolut din România au cheltuit cel mai mult la cumpărături (20% din volumul total tranzacţionat), pentru a achiziţiona alimente şi bunuri de uz casnic din supermarket-uri (15%) şi pentru divertisment (14,7%). Cele mai mari creşteri de buget au fost înregistrate, comparativ cu 2020, pentru categoria cheltuieli generale (+326%), pentru divertisment (+123%) şi călătorii (+111%). Citește continuarea pe (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cinci victime în urma unui accident pe DN 7 în Vâlcea
Cinci victime în urma unui accident pe DN 7 în Vâlcea
Cinci persoane au fost rănite, aseară, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 7 în județul (...)
15 sindicaliști de la STB au ieșit în traseu
15 sindicaliști de la STB au ieșit în traseu
Un număr de 15 vehicule se aflau în traseu sâmbătă dimineaţa, la ora 8:00, potrivit datelor oferite (...)
Carnavalul de la Rio se amână din cauza pandemiei
Carnavalul de la Rio se amână din cauza pandemiei
Festivităţile de Carnaval de la Rio de Janeiro şi Sao Paulo, prevăzute la sfârşitul lui februarie, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY