ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 ianuarie 2022

 
 

Romania TV [14/01/2022]

 
Toate şcolile şi grădiniţele pot funcţiona cu prezenţă fizică de luni. Cîmpeanu a explicat în ce condiţii se poate trece la cursuri online
     
Toate şcolile şi grădiniţele pot funcţiona cu prezenţă fizică de luni. Cîmpeanu a explicat în ce condiţii se poate trece la cursuri online

Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii au schimbat ordinul comun care stabileşte regulile de funcţionare a şcolilor în contextul pandemiei COVID-19. Noul ordin a fost trimis spre publicare la Monitorul oficial şi va fi publicat în cursul zilei de vineri, a anunţat ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu. Articolul Toate şcolile şi grădiniţele pot funcţiona cu prezenţă fizică de luni. Cîmpeanu a explicat în ce condiţii se poate trece la cursuri online apare prima dată în Romania tv.

cititi articolul complet în Romania TV


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Margherita de la Clejani, apariție de senzație la Nea Marin. Pe tocuri și în haine de club pe drum de țară: „Mă simt ca (...)
Margherita de la Clejani, apariție de senzație la Nea Marin. Pe tocuri și în haine de club pe drum de țară: „Mă simt ca Scufița Roșie”
Margherita de la Clejani i-a lăsat pe toți cu gura căscată la emisiunea "Poftiție pe la noi". (...)
Margherita de la Clejani, apariție șoc la Nea Marin. Pe tocuri și în haine de club pe drum de țară: „Mă simt ca Scufița (...)
Margherita de la Clejani, apariție șoc la Nea Marin. Pe tocuri și în haine de club pe drum de țară: „Mă simt ca Scufița Roșie”
Margherita de la Clejani i-a lăsat pe toți cu gura căscată la emisiunea "Poftiție pe la noi". (...)
Roxana Vancea, dietă neobișnuită după naștere. „Beau ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea (...)
Roxana Vancea, dietă neobișnuită după naștere. „Beau ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației”
Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima dată, iar bruneta a revenit foarte repede la o siluetă (...)
[Toate articolele din: Romania TV +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY