ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 ianuarie 2022

 
 

B1 Tv [14/01/2022]

 
Doina Teodoru, replici acide la adresa divelor din showbiz: „Nu știu de ce există această tendință de a-și acoperi frumusețea naturală la femei”
     
Doina Teodoru, replici acide la adresa divelor din showbiz: „Nu știu de ce există această tendință de a-și acoperi frumusețea naturală la femei”

Doina Teodoru nu este de acord cu femeile care își modifică trăsăturile feței ca să se încadreze în standardele frumuseții. Actrița preferă să fie naturală și nu se adaptează tendințelor noi. Doina Teodoru e contra […]

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY