ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [8/12/2021]

 
Horoscop
     
Horoscop

BerbecAstăzi este despre resurse, despre folosirea abilităților și despre a te folosi de ocaziile care apar. Atenţie la sectorul financiar, fie că va fi vorba despre achiziții, de a lua unele decizii pe termen lung legate de bani, fie surprize de tipul suplimentarea veniturilor. TaurCuvintele-cheie pentru această zi sunt: prestigiu, recunoaștere, imagine, rezultate, reușite. Muncești azi cu spor, ești perspicace, găsești soluții. Ai bucuria de a-ți fi recunoscute unele merite, unele talente și poți să accezi către o altă poziție sau statut social. GemeniFii atent la vești și informațiile care vin azi spre tine. Poți primi o informație neașteptată, un mesaj neașteptat, dar util, poate chiar să fie vorba de un secret, de ceva care nu le este accesibil și altora, iar această informație te va ajuta. Fii precaut în zona cheltuielilor. RacAstăzi vei căuta să faci pace, să ajungi la un consens cu alții, să mediezi lucrurile, să aplanezi conflicte. S-ar putea ca anumite situații sau persoane din trecut să reapară și să fii nevoit să te implici, să găsești soluții, să rezolvi lucrurile repede și definitiv. LeuEste un moment bun pentru o introspecție, pentru evaluare. S-ar putea să descoperi că unele lucruri sau situații care par frumos colorate și sclipitoare să nu fie chiar ce par. Ai nevoie de adevăr, oricât de crud și greu de digerat ar părea la prima vedere. FecioarăPoate nu ai acte de semnat sau rapoarte de făcut, dar trebuie să fii atent, fie că e vorba de un bon de cumpărături sau de o informație auzită de la cineva. Verifică informațiile, nu fi credul, nu te lăsa prea ușor influențat. Ascultă-ți intuiția și folosește-ți logica. BalanţăSe anunță o schimbare, iar aceasta va ține mai mult de atitudine, de mentalitate, de percepție. Vei fi tot mai tentat să renunți la lucrurile incomode, să treci de unele uși, să lași unele idei și (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecAi o zi dinamică, în care vei reuși să te bucuri de popularitate, de admirația celor cu care (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Ion stătea pe deal cu un bumerang în mână şi cu faţa plină de sânge.Se apropie Văsălie:– Ce faci, (...)
Claudiu Manda, reales în funcția de coordonator din partea Grupului Socialiștilor și Democraților în Comisia de Control (...)
Claudiu Manda, reales în funcția de coordonator din partea Grupului Socialiștilor și Democraților în Comisia de Control Bugetar a Parlamentului European
Claudiu Manda a fost reales, în unanimitate, în funcția de coordonator din partea Grupului (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY