ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

Descopera [5/12/2021]

 
Prognoza meteo pentru decembrie. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal
     
Prognoza meteo pentru decembrie. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în prima jumătate a lunii decembrie. Apoi, temperaturile vor reveni la normal, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată vineri de Administrația Națională de Meteorologie. Săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021 Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. Cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaților de Curbură. Săptămâna 13.12.2021 – 20.12.2021 Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane. Săptămâna 20.12.2021 – 27.12.2021 Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu o tendință ușor deficitară în regiunile vestice și local în cele centrale și sud-estice. Săptămâna 27.12.2021 – 03.01.2022 Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări. Articolul Prognoza meteo pentru decembrie. vremea va fi mai caldă decât în mod normal apare prima dată în (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Știința mirosului este pe cât de simplă, pe atât de surprinzătoare
Știința mirosului este pe cât de simplă, pe atât de surprinzătoare
Indiferent de anotimp, fie că o miroși afară sau înăuntru, acasă sau la o cafenea, cafeaua va mirosi (...)
Anul 2021 a fost unul de succes pentru hackerii din Coreea de Nord. Au furat cel puțin 400 de milioane de (...)
Anul 2021 a fost unul de succes pentru hackerii din Coreea de Nord. Au furat cel puțin 400 de milioane de dolari
Hackerii din Coreea de Nord au sustras active digitale în valoare de cel puțin 400 de milioane de (...)
Chimistul care a scris ISTORIE şi a ajuns să fie o victima propriului succes
Chimistul care a scris ISTORIE şi a ajuns să fie o victima propriului succes
Dimitri Ivanovici Mendeleev s-a născut la 8 februarie 1834, în Tobolsk, Siberia, fiind ultimul (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY