ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

Descopera [6/12/2021]

 
Alex Baldwin recunoaște că i s-ar putea încheia cariera după împușcarea Halynei Hutchins
     
Alex Baldwin recunoaște că i s-ar putea încheia cariera după împușcarea Halynei Hutchins

Alec Baldwin a recunoscut că ar putea ajunge la finalul carierei sale de actor după împușcarea directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al peliculei Rust. „Ar putea fi”, a declarat actorul în vârstă de 63 de ani într-un interviu acordat lui George Stephanopoulos de la ABC News, adăugând că nu-i pasă. Baldwin a mai spus că „nu a apăsat pe trăgaciul” armei în timpul incidentului din 21 octombrie din New Mexico, relatează BBC. „Cineva a pus un glonț într-o armă”, a spus el. „Știu că nu sunt eu”. Baldwin este cunoscut mai ales pentru interpretările sale în filme precum Glengarry Glen Ross și The Hunt For Red October, precum și pentru modul în care l-a imitat pe Donald Trump în emisiunea americană de sketch-uri Saturday Night Live. Interviul de la ABC a fost difuzat în SUA' joi seara. „Nu știu ce s-a întâmplat pe acel platou. Nu știu cum a ajuns acel glonț în acea armă. Nu știu”, a declarat Alec Baldwin. Actorul a spus că în timpul repetiției din 21 octombrie Hutchins îi dirija fiecare mișcare. „Mă ghida în legătură cu modul în care vrea să țin arma. Am ținut-o acolo unde mi-a spus ea să o țin, și a ajuns să fie îndreptată chiar sub subsuoara ei.” Pentru a obține imaginea, actorul a spus că a trebuit să armeze pistolul – dar nu să tragă cu el. „Nu am apăsat pe trăgaci. Am armat pistolul. Am spus: ‘Poți să vezi asta? Poți să vezi asta? Poți să vezi asta? Și apoi am dat drumul la percutorul armei, iar arma s-a descărcat”, a spus Baldwin. Prima mărturie a lui Alec Baldwin în fața camerei Este prima dată când Baldwin a vorbit despre incident în fața camerei, cu excepția unui scurt interviu pe care l-a acordat pentru TMZ în octombrie, în încercarea de a opri paparazzi să îl urmărească pe el și familia sa. Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată cu elicopterul la spital după împușcătură, dar a murit ulterior din cauza (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Motivul surprinzător pentru care unele femele de păsări își înșală partenerul
Motivul surprinzător pentru care unele femele de păsări își înșală partenerul
Ipoteza conform căreia unele femele de păsări își înșală partenerul pentru a fi mai bine apărate a fost (...)
„Autostrăzile pierdute ale Arabiei antice”. Descoperire spectaculoasă făcută de arheologi
„Autostrăzile pierdute ale Arabiei antice”. Descoperire spectaculoasă făcută de arheologi
Drumurile din deșertul Arabiei antice ar fi fost cândva pavate cu cei morți. În ceea ce este acum (...)
Știința mirosului este pe cât de simplă, pe atât de surprinzătoare
Știința mirosului este pe cât de simplă, pe atât de surprinzătoare
Indiferent de anotimp, fie că o miroși afară sau înăuntru, acasă sau la o cafenea, cafeaua va mirosi (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY