ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [4/12/2021]

 
Douăzeci și doi de cetăţeni străini depistaţi la graniţa cu Ungaria
     
Douăzeci și doi de cetăţeni străini depistaţi la graniţa cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac II și Curtici, ambele din judeţul Arad, au depistat douăzeci și doi de cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare și mașini sau pe jos. În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, aflați la volanul unor ansambluri rutiere. Cei doi şoferi transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile și autoturisme nerulate pentru societăți din Belgia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă și în interiorul autoturismelor noi transportate, în total, douăzeci de cetăţeni străini. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, Turcia, Irak, Bangladesh și Siria cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, majoritatea solicitanți de azil în România. Tot ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au observat, în zona terminalului pentru marfă al unei societăți de transport, două persoane care se deplasau pe jos. Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt doi cetăţeni din Afganistan, în vârstă de 16 respectiv 26 de ani și au declarat că intentionau să treacă ilegal frontiera. În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
(VIDEO) Frauda cu achiziții intracomunitare în România, în atenția IPJ Dolj
(VIDEO) Frauda cu achiziții intracomunitare în România, în atenția IPJ Dolj
În cadrul Programului Hercule III – Pregătire împotriva fraudei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (...)
Voleibalistele Craiovei luptă pentru puncte la Mioveni
Voleibalistele Craiovei luptă pentru puncte la Mioveni
SCMU Craiova a trecut peste eşecul cu Medgidia, de săptămâna trecută, şi este pregătită de un duel (...)
Gorj: Creștere explozivă a numărului de cazuri de violență în familie
Gorj: Creștere explozivă a numărului de cazuri de violență în familie
Numărul cazurilor de violență în familie este în creștere în județul Gorj. În anul 2021, la nivelul (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY