ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [2/12/2021]

 
Proiecte de ecologizare, iluminat inteligent și monitorizare video în Maglavit
     
Proiecte de ecologizare, iluminat inteligent și monitorizare video în Maglavit

În Maglavit, se fac demersuri pentru modernizarea comunei și creșterea nivelului de trai al cetățenilor. Pe lângă proiecte mari, precum introducerea rețelei de canalizare, despre care am detaliat într-un material anterior, administrația locală are în vedere și proiecte care să crească siguranța cetățeanului și să contribuie la confortul acestuia. Iluminat stradal cu tehnologie led În acest sens, Primăria comunei Maglavit a hotărât să acceseze fonduri, prin Administrația Fondului de Mediu (AFM), pentru un sistem public de iluminare inteligentă. Astfel, satul Hunia din comuna Maglavit va urma să fie iluminat exclusiv cu tehnologie led, fiind depus un proiect în acest sens la AFM, în valoare de 1 milion de lei.Proiectul are nu doar scopul eficientizării energetice, dar și pe cel al creșterii siguranței în comunitate, la fel ca un alt proiect pe care Primăria îl va implementa în curând din fonduri proprii. Sistem de monitorizare video „Am decis să implementăm un proiect pentru monitorizarea video a comunei Maglavit, care va acoperi și satul Maglavit și satul Hunia. Vom dota cele două localități cu 60 de camere de supraveghere video. Acestea urmează să fie montate atât la punctele de colectare a deșeurilor, cât și în zone strategice pentru siguranța traficului și a cetățenilor, din fonduri proprii”, informează primarul Marius-Iosif Mureșan. Administraţia a decis închirierea utilajelor proprii contra cost Recent, primăria a achiziționat şi o remorcă de 8 tone pentru utilajele Primăriei. Printr-o hotărâre de consiliu, aceste utilaje pot fi date, în prezent, și spre închiriere, contra cost, celor care au nevoie de ele, o decizie de real folos pentru locuitorii din Maglavit. Primăria derulează programe de colectare selectivă Administrația locală pune mare preț și pe programe de ecologizare și își propune să îi facă pe localnici să (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Claudiu Manda, reales în funcția de coordonator din partea Grupului Socialiștilor și Democraților în Comisia de Control (...)
Claudiu Manda, reales în funcția de coordonator din partea Grupului Socialiștilor și Democraților în Comisia de Control Bugetar a Parlamentului European
Claudiu Manda a fost reales, în unanimitate, în funcția de coordonator din partea Grupului (...)
Şeful diplomaţiei franceze va vizita România
Şeful diplomaţiei franceze va vizita România
Ministrul de externe francez Jean-Yves Le Drian a anunţat miercuri că va vizita în viitorul (...)
Noi reguli de călătorie în UE, de la 1 februarie
Noi reguli de călătorie în UE, de la 1 februarie
Europenii vaccinaţi sau însănătoşiţi după Covid-19 urmează să poată călători de la 1 februarie în UE (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY