ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 ianuarie 2022

 
 

Romania TV [2/12/2021]

 
Atenţie! S-au băgat cozonaci la LIDL cu 50% umplutură la un preţ de nimic! Au 2 kilograme fiecare şi arata de îţi lasă gura apă! Vezi cât costă!
     
Atenţie! S-au băgat cozonaci la LIDL cu 50% umplutură la un preţ de nimic! Au 2 kilograme fiecare şi arata de îţi lasă gura apă! Vezi cât costă!

Cozonacul ca la mama acasă poate fi cumpărat acum de la Lidl. Este pufos, are consistenţă şi îţi rămân şi bani de cadouri, mai ales dacă prinzi promoţiile de la Lidl. Articolul Atenţie! S-au băgat cozonaci la LIDL cu 50% umplutură la un preţ de nimic! Au 2 kilograme fiecare şi arata de îţi lasă gura apă! Vezi cât costă! apare prima dată în Romania tv.

cititi articolul complet în Romania TV


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Edi Iordănescu a spus TOT despre despărțirea de Delia, deși apăruseră zvonuri de nuntă. Reacția acidă a antrenorului: „A (...)
Edi Iordănescu a spus TOT despre despărțirea de Delia, deși apăruseră zvonuri de nuntă. Reacția acidă a antrenorului: „A vrut să-mi facă în ciudă”
Delia Matache și Edi Iordănescu, fiul fostului antrenor al naționalei, au avut o relație (...)
Răzvan Fodor, replică tăioasă la adresa lui Dan Badea, care i-a imitat pe actor și pe Cabral, în mediul online: „Hai (...)
Răzvan Fodor, replică tăioasă la adresa lui Dan Badea, care i-a imitat pe actor și pe Cabral, în mediul online: „Hai sictir!”
Răzvan Fodor a dat o replică tranșantă colegului, Dan Badea, după ce acesta i-a ironizat pe actor și (...)
Bilanţ vaccinare 22 ianuarie. Aproape 17.000 de doze de vaccin anti-COVID administrate în 24 de ore în (...)
Bilanţ vaccinare 22 ianuarie. Aproape 17.000 de doze de vaccin anti-COVID administrate în 24 de ore în România
Aproape 17.000 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore în (...)
[Toate articolele din: Romania TV +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY