ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [2/12/2021]

 
Radu Vitan: „Experienţa celor 3 campionate jucate la Liga Elitelor şi-a spus cuvântul“
     
Radu Vitan: „Experienţa celor 3 campionate jucate la Liga Elitelor şi-a spus cuvântul“

Echipa de juniori sub 19 ani a CSJ Ştiinţa U Craiova iernează în fotoliul de lider în seria 6 a Campionatului Naţional de Juniori. Echipa antrenată de Radu Vitan a terminat prima campionatul regular, cu 26 de puncte, la egalitate cu Unirea Bascov, dar cu un golaveraj mai bun. În play-off, însă, CSJ s-a desprins la 3 puncte de Bascov şi la 8 de Academia „Gică Popescu“, iar secretul ar fi omogenitatea lotului, dar în special experienţa de la Liga Elitelor. „Am început exact în urmă cu 3 ani, cu grupa de copii născuţi în 2003-2004. Sincer să fiu, nu mă aşteptam să fim acolo sus, dar experienţa celor trei campionate jucate la Liga Elitelor şi-a spus cuvântul. Şi chiar am meritat toate aceste puncte pe care le avem. Ne-a prins bine plecarea de la Liga Elitelor, în Campionatul Naţional. Era un nivel foarte înalt la Liga Elitelor, iar noi aliniam juniori mai mici cu un an, ceea ce conta enorm. Aici jucăm de la egal la egal cu toate echipele şi ne ajută acest lucru, putem să ne exprimăm şi noi mai bine. Acolo, cu Csikszereda, Universitatea Craiova, etc., era cam greu“, a explicat Radu Vitan, pentru Gazeta de Sud. „Lupta din seria noastră, pentru primele două locuri, se duce în trei“ Antrenorul formaţiei CSJ Ştiinţa U Craiova U19 nu se împăunează deloc şi şi-a atenţionat elevii că trebuie să fie cel puţin la fel de muncitori dacă vor să încheie seria 6 pe primul loc şi totodată să aspire la o poziţie onorabilă în fazele superioare ale Campionatului Naţional. „Campionatul nu s-a jucat! Lupta aceasta din seria noastră, pentru calificarea pe cele două locuri, se duce în trei. Nici Academia ‘Gică Popescu’ nu este ieşită din cursă, iar Bascovul are o echipă foarte bună. Are în componenţă cinci juniori care joacă la Liga 3. De aceea Bascovul îşi programează meciurile duminica, să treacă 36 de ore ca să joace şi la Liga 3. S-au jucat prea puţine (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
(VIDEO) Frauda cu achiziții intracomunitare în România, în atenția IPJ Dolj
(VIDEO) Frauda cu achiziții intracomunitare în România, în atenția IPJ Dolj
În cadrul Programului Hercule III – Pregătire împotriva fraudei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (...)
Voleibalistele Craiovei luptă pentru puncte la Mioveni
Voleibalistele Craiovei luptă pentru puncte la Mioveni
SCMU Craiova a trecut peste eşecul cu Medgidia, de săptămâna trecută, şi este pregătită de un duel (...)
Gorj: Creștere explozivă a numărului de cazuri de violență în familie
Gorj: Creștere explozivă a numărului de cazuri de violență în familie
Numărul cazurilor de violență în familie este în creștere în județul Gorj. În anul 2021, la nivelul (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY