ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

ProSport [2/12/2021]

 
Dumitru Dragomir iese din nou la atac: „Burleanu și Stoichiță au jucat foarte bine! Le-au dat și șah și mat”. Cine ar fi selecționerul ideal
     
Dumitru Dragomir iese din nou la atac: „Burleanu și Stoichiță au jucat foarte bine! Le-au dat și șah și mat”. Cine ar fi selecționerul ideal

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit din nou despre situația fotbalului românesc și despre cei care îl conduc. Totodată, acesta a vorbit despre problema selecționerului echipei naționale a României și […] Dumitru Dragomir iese din nou la atac: „Burleanu (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Emma Răducanu, OUT în turul 2 la Australian Open după un meci dramatic! Culoarul Simonei Halep devine incredibil de (...)
Emma Răducanu, OUT în turul 2 la Australian Open după un meci dramatic! Culoarul Simonei Halep devine incredibil de ușor
Emma Răducanu (Marea Britanie, 18 WTA) a pierdut dezamăgitor în turul secund la Australian Open (...)
Fostul căpitan al lui Dinamo dezvăluie suma la care a renunțat ca să plece din Ștefan cel Mare și ce i-au zis spaniolii (...)
Fostul căpitan al lui Dinamo dezvăluie suma la care a renunțat ca să plece din Ștefan cel Mare și ce i-au zis spaniolii când i-a întrebat dacă au auzit de Pablo (...)
Paul Anton nu poate uita perioada petrecută la Dinamo, mai ales că a pierdut bani serioși în (...)
S-a terminat cu joaca! FC Barcelona este gata să aplice o sancțiune dură împotriva francezului Ousmane Dembele, dacă (...)
S-a terminat cu joaca! FC Barcelona este gata să aplice o sancțiune dură împotriva francezului Ousmane Dembele, dacă acesta nu acceptă prelungirea contractului!
Campionul mondial Ousmane Dembele se află într-o situație excepțională pe Camp Nou: dacă nu va semna (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY