ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

Unica [2/12/2021]

 
Cum a slăbit actrița Jeni Nicolau 20 kg în pandemie
     
Cum a slăbit actrița Jeni Nicolau 20 kg în pandemie

Jeni Nicolau (53 de ani) a reușit să de ajos circa 20 de kilograme în umltimele luni. Chair dacă multă lume se plânge că s-a îngrășat în timpul pandemiei, artistei i-a priit această perioadă și a ajuns acum de nerecunoscut. Jeni Nicolau a dezvăluit la ce dietă a apelat și spune că nu s-a înfometat (...)

cititi articolul complet în Unica


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Visurile Publicis Group pentru 2022: să deschidă o colivarie, să pună table smart într-un centru de recuperare pentru (...)
Visurile Publicis Group pentru 2022: să deschidă o colivarie, să pună table smart într-un centru de recuperare pentru copii, să înființeze un club de handbal amator pentru juniori, să ducă la mare pentru (...)
Se spune vă totul începe cu un vis. Înainte să produci o schimbare, trebui să îți dorești acea (...)
Antena 1 aduce în România show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi
Antena 1 aduce în România show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi
Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi, emisiune (...)
KEED intră în portofoliul Social Stars by Ringier România & BrandTube și combină pasiunea pentru gătit și muzică în (...)
KEED intră în portofoliul Social Stars by Ringier România & BrandTube și combină pasiunea pentru gătit și muzică în interacțiuni autentice și originale cu audiențe (...)
Portofoliul Social Stars, proiect de influencer marketing dezvoltat de Ringier și BrandTube, se (...)
[Toate articolele din: Unica +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY