ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [30/11/2021]

 
Cum va fi vremea în decembrie
     
Cum va fi vremea în decembrie

Cum va fi vremea în decembrie. În următoarele patru săptămâni regimul termic va fi unul oscilant, cu perioade în care temperaturile vor fi fie ușor mai ridicate, fie ușor mai coborâte decât cele specifice datei din calendar, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 29 noiembrie – 27 decembrie 2021. Săptămâna 29 noiembrie – 6 decembrie 2021. În ceea ce privește temperatura medie a aerului, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte la munte. În ce privește cantitățile de precipitații, cu excepția regiunilor nord-estice, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în nord-vestul teritoriului și în sud-estul extrem. Săptămâna 6 – 13 decembrie 2021 Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-estice. Săptămâna 13 – 20 decembrie 2021. Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. În schimb, regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local în regiunile nord-vestice. Cum va fi vremea în decembrie. Săptămâna 20 – 27 decembrie 2021 Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. În ceea ce privește cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, ele vor avea o tendință spre deficit în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-vestice. Estimările meteorologice pe patru săptămâni sunt realizate folosind (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Edward Iordănescu este noul selecţioner al naţionalei României
Edward Iordănescu este noul selecţioner al naţionalei României
Edward Iordănescu a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, a anunţat, (...)
3.002 persoane s-au vaccinat anti-COVID cu prima doză în ultimele 24 de ore
3.002 persoane s-au vaccinat anti-COVID cu prima doză în ultimele 24 de ore
Un număr de 17.316 doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson & Johnson au fost administrate (...)
(VIDEO) Noile măsuri pentru compensarea facturilor la energie și gaze, anunţate de premier
(VIDEO) Noile măsuri pentru compensarea facturilor la energie și gaze, anunţate de premier
Premierul Nicolae Ciucă a anunțat marți că Guvernul va adopta marți prin Ordonanță de Urgență noile (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY