ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

ProSport [30/11/2021]

 
Până se implementează VAR în Liga 1, se schimbă tehnologia. Revoluția pregătită de FIFA în arbitrajul video: „Camere instalate sub acoperiș care urmăresc mișcarea membrelor fotbaliștilor”
     
Până se implementează VAR în Liga 1, se schimbă tehnologia. Revoluția pregătită de FIFA în arbitrajul video: „Camere instalate sub acoperiș care urmăresc mișcarea membrelor fotbaliștilor”

FIFA lucrează de zor la îmbunătățirea sistemului de arbitraj video și anunță că va testa, cu ocazia Cupei Arabe, un nou sistem, venit parcă de pe altă planetă. În acest moment, în România se instruiesc […] Până se implementează VAR în Liga 1, se schimbă tehnologia. Revoluția pregătită de FIFA în (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Daniel Pancu, alături de Laurențiu Reghecampf înaintea derby-ului cu Rapid: „Au avut și neșansă, mi-a plăcut jocul lor!” (...)
Daniel Pancu, alături de Laurențiu Reghecampf înaintea derby-ului cu Rapid: „Au avut și neșansă, mi-a plăcut jocul lor!” | EXCLUSIV
Daniel Pancu îl susține pe Laurențiu Reghecampf înaintea derby-ului dintre Universitatea Craiova și (...)
Pariuri pe goluri: Două zile la rând cu procentaj 100% » Astăzi urcăm miza la 3.36!
Pariuri pe goluri: Două zile la rând cu procentaj 100% » Astăzi urcăm miza la 3.36!
Pentru a doua zi la rând am avut procentaj 100% la pariurile pe goluri. Ieri am mizat pe 2-4 (...)
Novak Djokovic vrea să ia și pielea de pe australieni, după ce și-au bătut joc de el în scandalul vizei! Sârbul dă în (...)
Novak Djokovic vrea să ia și pielea de pe australieni, după ce și-au bătut joc de el în scandalul vizei! Sârbul dă în judecată statul și cere o sumă colosală drept (...)
Liderul mondial Novak Djokovic va acționa în judecată Guvernul Australiei, după ce a fost subiectul (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY