ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 ianuarie 2022

 
 

Ziua de Vest [29/11/2021]

 
Scandal uriaș, după ce un lector de la Universitatea de Vest Timișoara a afirmat că membrii formației Phoenix au trăit ca “niște boschetari”
     
Scandal uriaș, după ce un lector de la Universitatea de Vest Timișoara a afirmat că membrii formației Phoenix au trăit ca “niște boschetari”

Polemică intensă pe rețelele de socializare, după ce Emanuel Copilaș, lector la Universitatea de Vest Timișoara, a afirmat că membrii formației Phoenix au trăit ca “niște boschetari” după ce au fugit din România lui Ceaușescu în Germania de Vest. Cei care l-au criticat pe autor au fost deranjați și de (...)

cititi articolul complet în Ziua de Vest


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziua de Vest +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY