ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 ianuarie 2022

 
 

Gazeta de Sud [27/11/2021]

 
Două persoane contaminate cu varianta Omicron, identificate în Marea Britanie
     
Două persoane contaminate cu varianta Omicron, identificate în Marea Britanie

Două persoane contaminate cu varianta SARS-CoV-2 Omicron au fost identificate în Marea Britanie, a anunţat sâmbătă ministrul britanic al Sănătăţii, Sajid Javid, citat de News.ro. Cele două cazuri au fost depistate de către Agenţia britanică de securitate sanitară (HSA) la Chelmsford, în Essex, şi la Nottingham, precizează el. Cele două cazuri au legătură, cele două persoane s-au plasat în izolare împreună cu membrii famiilor lor, iar testări suplimentare şi depistări urmează să aibă loc, a anunţat ministrul. Noua variantă a noului coronavirus a fost descoperită în Africa de Sud şi este prezentă deja în Botswana, Belgia, Honk Kong şi Israel. Ea a fost semnalată pentru prima oară în Africa de Sud miercuri, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Cele două cazuri din Regatul Unit au legătură cu călătorii în Africa, a anunţat Javid. Ţări din întreaga lume impun interdicţii de călătorie şi restricţii unor ţări din sudul Africii, într-un efort de a opri răspândirea varantei omicron. Londra a introdus pe ”lista roşie” zece ţări, iar începând de duminică, de la ora 4.00 GMT (6.00, ora României), călători din aceste ţări urmează să fie plasaţi în carantină la hotel pe o perioadă de zece zile. Regatul a intodus vineri pe această listă Africa de Sud, Zimbabwe, Botswana, Lesotho şi Eswatini. Sajid Javid a anunţat sâmbătă că Angola, Mozambic, Malawi şi Zambia urmează să fie introduse pe listă. ”Am fost mereu foarte clari cu privire la faptul că nu vom ezita să luăm măsuri suplimentare, în caz că este necesar”, a declarat el. ”Pot să anunţ azi (sâmbătă) că un lucru pe care-l facem imediat este să efectuăm teste ţintite şi să secvenţiem cazuri pozitive în cele două zone afectate”, a adăugat ministrul. ”Dacă cineva a fost într-una dintre aceste patru ţări sau în oricare alta de pe lsta roşie în ultimele patru zile, este necesr să se autoizoleze şi să facă teste (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Edward Iordănescu este noul selecţioner al naţionalei României
Edward Iordănescu este noul selecţioner al naţionalei României
Edward Iordănescu a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, a anunţat, (...)
3.002 persoane s-au vaccinat anti-COVID cu prima doză în ultimele 24 de ore
3.002 persoane s-au vaccinat anti-COVID cu prima doză în ultimele 24 de ore
Un număr de 17.316 doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson & Johnson au fost administrate (...)
(VIDEO) Noile măsuri pentru compensarea facturilor la energie și gaze, anunţate de premier
(VIDEO) Noile măsuri pentru compensarea facturilor la energie și gaze, anunţate de premier
Premierul Nicolae Ciucă a anunțat marți că Guvernul va adopta marți prin Ordonanță de Urgență noile (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY