ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 ianuarie 2022

 
 

Descopera [27/11/2021]

 
Noua variantă Covid-19 din Africa de Sud, descoperită în Europa
     
Noua variantă COVID-19 din Africa de Sud, descoperită în Europa

Noua variantă a virusului SRAS CoV-2 a fost descoperită la o persoană din Belgia. Este vorba despre un pacient care recent a călătorit în străinătate, au anunțat autoritățile belgiene. Varianta virusului provoacă îngrijorare deoarece poate fi chiar mai contagioasă decât varianta Delta. Ministrul Sănătății din Belgia, Frank Vandenbroucke, a anunțat că a fost depistată o persoană infectată cu noua variantă. Este primul caz din Uniunea Europeană descoperit la o persoană din Belgia. Aceasta a fost testată pozitiv pe 22 noiembrie, după ce s-a întors din străinătate, potrivit Mediafax. Ca urmare, Belgia și alte țări din Europa au decis să impună noi restricții asupra călătoriilor din Africa de Sud și din alte țări africane. Măsuri stricte pentru a nu permite variantei din sudul Africii să se răspândească Și conducerea UE se gândește să ia măsuri stricte pentru a nu permite variantei din sudul Africii să se răspândească în Europa. Vineri, pasagerii din două avioane care au zburat din Africa de Sud la Amsterdam, în Olanda, sunt blocați pe aeroport. Pasagerii, care nu au știut despre restricțiile privind călătoriile din Africa de Sud sunt testați cu un test PCR. În așteptarea rezultatului, pasagerii trebuie să rămână în avion. Ultimii pasageri ar trebui să primească rezultatele la ora 20.30. În conformitate cu politica Ministerului Sănătății din Olanda, pasagerii trebuie să fie plasați în carantină timp de zece zile. Articolul Noua variantă COVID-19 din Africa de Sud, descoperită în Europa apare prima dată în (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Oxfam: Averea celor mai bogați 10 oameni din lume s-a dublat în timpul pandemiei
Oxfam: Averea celor mai bogați 10 oameni din lume s-a dublat în timpul pandemiei
Potrivit organizației caritabile Oxfam, pandemia i-a îmbogățit cu mult pe cei mai bogați oameni din (...)
Deceniul cu cel mai lent ritm de creștere a populației Chinei
Deceniul cu cel mai lent ritm de creștere a populației Chinei
Populația Chinei a înregistrat anul trecut cea mai redusă creștere înregistrată vreodată, chiar și (...)
Care este riscul de miocardită la copiii vaccinați cu vârste între 5 și 11 ani
Care este riscul de miocardită la copiii vaccinați cu vârste între 5 și 11 ani
Coordonatorul campaniei de vaccinare din România, Valeriu Gheorghiță, spune că riscul de miocardită (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY