ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Medic: Va fi dezastru dacă noua variantă de Coronavirus va fi declarată „de îngrijorare”
     
Medic: Va fi dezastru dacă noua variantă de coronavirus va fi declarată „de îngrijorare”

Dacă OMS va constata că noua variantă super-mutantă de coronavirus depistată în Africa de Sud este una „de îngrijorare”, nu doar „de interes”, va fi un dezastru, deoarece cele mai afectate vor fi țările unde oamenii nu se vaccinează sau nu respectă regulile, așa cum se întâmplă în România, a declarat medicul Emilian Imbri, potrivit Digi24. „Ne putem aștepta să nu fie doar un virus de preocupare, ci de îngrijorare și atunci va fi un dezastru. Am văzut cum la noi sunt ignorate măsurile și găsim bucurie în a păcăli sistemul de sănătate în primul rând de a nu respecta aceste măsuri. „Dacă noul ministru de la Sănătate are curajul să propună și să instituite măsuri pe care alte țări le-au luat deja, vom trece mai ușor“ Dacă noul ministru de la Sănătate – care are experiență – are curajul să propună și să instituite măsuri pe care alte țări le-au luat deja, vom trece mai ușor, dar nu vom scăpa. „Am văzut că mutația apare unde nu e vaccin sau unde nu se respectă măsurile“ Doamne-ajută că nu am fost noi țara în care a apărut această tulpină, că eram de pomina lumii. Am văzut că mutația apare unde nu e vaccin sau unde nu se respectă măsurile. Din păcate, Africa nu are vaccin. „Trebuie să știm că sănătatea populației e mai presus de cea a unui individ“ Noi avem foarte multe vaccinuri, dar nu ne vaccinăm, că noi avem niște teorii. Trebuie să știm că sănătatea populației e mai presus de cea a unui individ. Fiecare, păstrându-și sănătatea, contribuie la păstrarea restului populației. Mi-e teamă de ce ar putea genera acest virus. Prevăd că următorul tip de virus o să aibă 40-50 de mutații, poate chiar mai multe și atunci să vezi dacă poți ține ritmul, să faci vaccinuri ca să ne poată proteja. Trebuie să ținem cont că singura formă e prevenția și că singură metodă de prevenție e să te ferești”, a declarat expertul în sănătate Emilian Imbri.  Experți ai OMS se întâlnesc (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
15 cazuri noi de COVID-19 în Dolj
15 cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 15 cazuri noi de COVID-19, la (...)
(VIDEO) Trei morţi şi doi răniţi, într-o avalanşă în regiunea Salzburg
(VIDEO) Trei morţi şi doi răniţi, într-o avalanşă în regiunea Salzburg
O avalanşă în regiunea Salzburg, Austria, a făcut sâmbătă trei morţi şi doi răniţi, schiori care se (...)
(VIDEO) Cinci morţi după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup de (...)
(VIDEO) Cinci morţi după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup de protestatari
Cinci oameni au murit după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY