ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Studiu: România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boală
     
Studiu: România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boală

România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boala COVID-19 – un procent de 70% – arată un studiu realizat de Școala de Igienă și Boli Tropicale din Londra, citat de cotidianul The Times. Chiar și așa, țara noastră riscă să înregistreze încă 70.000 de decese din cauza ratei scăzute de vaccinare. Studiul mai arată că Marea Britanie este țara europeană care s-ar afla cel mai aproape de finalul pandemiei, datorită combinației dintre numărul de persoane vaccinate și trecute prin boală, care este la un nivel ridicat. România are cea mai ridicată rată de imunizare din Europa obținută în urma trecerii prin boală – 70% – în timp ce Norvegia are cea mai mică rată – 3% – arată studiul, realizat de oamenii de știință britanici pe baza unui calcul statistic al distribuției imunității în funcție de ratele de imunizare din fiecare țară și de distribuția pe grupe de vârstă. România ar mai putea înregistra încă 70.000 de decese din cauza virusului, din cauza ratei foarte scăzute de vaccinare Autorii studiului estimează, de altfel, că țara noastră ar mai putea înregistra încă 70.000 de decese din cauza virusului, din cauza ratei foarte scăzute de vaccinare. Cea mai mare acoperire a vaccinului COVID-19 este în Portugalia, în timp ce România se află la coada clasamentului. În toată Europa, studiul a estimat că există încă un potențial pentru 300.000 de noi decese și alte 900.000 de internari în spital, din cauza COVID-19. 70.000 dintre aceste decese ar putea fi în România. „Povestea pandemiei este că incidența cu adevărat mare a infecțiilor a fost la grupele de vârstă mai tinere și, totuși, impactul a fost observat cu adevărat la grupa de vârstă cea mai în vârstă, așa că, în ciuda nivelurilor foarte ridicate de imunitate naturală din România, există încă destui oameni expuși la o posibilă infectare, din cauza faptului că nu s-au (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Preşedintele Lukaşenko a recunoscut peninsula Crimeea ca fiind rusească
Preşedintele Lukaşenko a recunoscut peninsula Crimeea ca fiind rusească
Preşedintele autoritar al Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a recunoscut miercuri că peninsula (...)
Şapte maşini, incendiate de un copil, în Bucureşti
Şapte maşini, incendiate de un copil, în Bucureşti
Şapte autoturisme parcate pe străzi din municipiul Bucureşti au fost afectate, miercuri seară, în (...)
Patru tineri răniţi într-un accident rutier
Patru tineri răniţi într-un accident rutier
Patru tineri au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit, miercuri seară, de un (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY