ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

HotNews [26/11/2021]

 
Deputatul PSD Laura Vicol, avocata Alinei Bica, este noul președinte al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor / Deputat USR: "Avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică și criminalitate va face legi pentru justiție în (...)
     
Deputatul PSD Laura Vicol, avocata Alinei Bica, este noul președinte al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor / Deputat USR: "Avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică și criminalitate va face legi pentru justiție în România"

Deputatul PSD Laura Vicol, avocata Alinei Bica și a mai multor personaje controversate, este noul președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților și promite că va face "totul pentru ca activitatea acestei comisii să fie la înălțime". "Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român", a reacționat deputatul USR Silviu Dehelean, membru în comisia juridică.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY