ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Guvernul pregătește minivacanța pentru bugetari
     
Guvernul pregătește minivacanța pentru bugetari

Guvernul ia în calcul să declare 29 noiembrie zi liberă astfel încât bugetarii să beneficieze de o minivacanță de cinci zile, spun surse guvernamentale. Intenția Guvernului este de a realiza o ‘punte’ între weekend, Sfântul Andrei și 1 Decembrie astfel: 27 noiembrie, Sâmbătă28 noiembrie, Duminică29 noiembrie30 noiembrie: Sfântul Andrei. Zi liberă legală-1 Decembrie: Ziua Națională a României. Zi liberă legală Potrivit proiectului de Hotărâre de Guvern, cei care vor beneficia de ziua liberă pe 29 noiembrie sunt: personalul instituțiilor și autorităților publice. Pentru recuperarea zilei de muncă stabilită ca zi liberă, instituțiile și autoritățile publice își vor prelungi programul de lucru în așa fel ca până la data de 31 decembrie orele pierdute să fie recuperate.nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.nu se aplică magistraților și celorlalte categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în ziua de 29 noiembrie 2021 și nici participanților în aceste procese.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecAstăzi este despre resurse, despre folosirea abilităților și despre a te folosi de ocaziile (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un bărbat care toată viața a strâns banii, înainte de a muri, i-a cerut soției să-i îndeplinească o (...)
Luminițele feerice și căsuțele de basm, în topul atracțiilor de Crăciun la Craiova
Luminițele feerice și căsuțele de basm, în topul atracțiilor de Crăciun la Craiova
Beculețele de sărbătoare s-au aprins în centrul orașului, iar îngerașii și LED-urile întregesc (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY