ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

HotNews [26/11/2021]

 
Schimb de replici Rareș Bogdan - Raluca Turcan: S-a descalificat ca lider al PNL / Rareș are pusee de megalomanie
     
Schimb de replici Rareș Bogdan - Raluca Turcan: S-a descalificat ca lider al PNL / Rareș are pusee de megalomanie

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan o critică dur pe Raluca Turcan, vicepreședinte al partidului, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor și a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL. "Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL", a declarat Rareș Bogdan, spunând că va cere conducerii partidului sancționarea acesteia. În replică, Turcan spune că "Rareș are pusee de megalomanie".

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY