ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

Descopera [26/11/2021]

 
Uniunea Europeană vrea să limiteze la 9 luni a valabilitatea vaccinului anti Covid-19
     
Uniunea Europeană vrea să limiteze la 9 luni a valabilitatea vaccinului anti COVID-19

Uniunea Europeană va recomanda un termen limită de 9 luni pentru valabilitatea vaccinurilor anti COVID-19 pentru călătoriile în interiorul comunităţii şi va propune, de asemenea, acordarea de prioritate călătorilor vaccinaţi, relatează Bloomberg. Comisia Europeană va propune ca statele membre să continue să primească toţi călătorii vaccinaţi cu doze aprobate la nivel comunitar. De asemenea, solicită ţărilor să-şi redeschidă graniţele pentru toţi cei care au folosit vaccinuri aprobate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Actualizările propuse introduc noua limită de timp pentru valabilitatea vaccinurilor COVID, sugerând că va fi nevoie de rapeluri după perioada de 9 luni. Guvernele UE fac eforturi ca blocul să uniformizeze diferenţele de reguli pentru a ajuta la protejarea capacităţii de a călători, după ce au folosite o serie de abordări contrastante cu privire la valabilitatea vaccinurilor şi la modul de gestionare a dozelor de rapel. Comisia oferă recomandări care ar putea fi implementate de către naţiunile membre. Eforturi pentru a contracara cel de-al patrulea val de pandemie Ţările din UE se luptă pentru a contracara cel de-al patrulea val de pandemie cu diferite grade de restricţii, pe fondul ratelor de vaccinare inegale. Germania are în vedere vaccinarea obligatorie pentru unele grupuri vulnerabile, Italia a impus limite pentru persoanele nevaccinate, iar Danemarca are în vedere impunerea măştilor de protecţie în transportul public. Austria a restricţionat călătoriile de agrement ca parte a unui blocaj de trei săptămâni. Ca o garanţie suplimentară, ar fi necesară dovada unui test PCR negativ pentru toţi călătorii care au fost vaccinaţi cu un vaccin aprobat de OMS care nu este aprobat de autorităţile de reglementare a medicamentelor din Europa. În conformitate cu ceea ce comisia numeşte „o abordare simplificată”, de la 1 (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ziua în care A.I.Cuza a introdus învăţământul obligatoriu şi gratuit. Ce păţeau părinţii care nu se supuneau (...)
Ziua în care A.I.Cuza a introdus învăţământul obligatoriu şi gratuit. Ce păţeau părinţii care nu se supuneau legii
Odată cu unirea Principatelor Române sub domnitorul Alexandru Ioan Cuza se trece la implementarea (...)
Prețul cafelei, în continuă creștere. A atins deja maximul ultimilor 10 ani
Prețul cafelei, în continuă creștere. A atins deja maximul ultimilor 10 ani
Prețul cafelei a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, iar analiștii se așteaptă ca (...)
XTB: prețul petrolului scade din cauza Omicron. Va scădea și prețul benzinei?
XTB: prețul petrolului scade din cauza Omicron. Va scădea și prețul benzinei?
Varianta Omicron a atacat brusc oamenii obișnuiți și investitorii, iar țițeiul a scăzut cu 15% (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY