ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/11/2021]

 
Nicoale Ciucă, la preluarea mandatului de ministru al Apărării de către Vasile Dîncu: „Mă despart de instituția care a fost a doua familie pentru mine”
     
Nicoale Ciucă, la preluarea mandatului de ministru al Apărării de către Vasile Dîncu: „Mă despart de instituția care a fost a doua familie pentru mine”

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a participat vineri la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Apărării de către Vasile Dîncu. În cadrul ceremoniei, Nicolae Ciucă a spus că Armata a reprezentat a doua familie și […]

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY