ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Taxa de parcare pe domeniul public din Craiova, majorată la propunerea PSD
     
Taxa de parcare pe domeniul public din Craiova, majorată la propunerea PSD

Taxa de parcare pe domeniul public din Craiova, majorată. Consiliul Local (CL) Craiova a aprobat joi seară, după lungi discuții și contre politice, nivelul impozitelor și taxelor locale, pentru anul 2022. Proiectul de hotărâre s-a aflat de mai bine de o lună în consultare publică, iar când a ajuns la votul din CL a început scandalul. Consilierii au venit, la rândul lor, cu diverse amendamente, unele însușite de executiv și votate de majoritatea deținută de PSD. Culmea este că, noua alianță de guvernare formată din PNL și PSD nu pare să se creeze și la Craiova. Asta pentru că conducerea PSD a primăriei este de acord, în ultimul timp, mai degrabă cu toate propunerile venite din partea USR Dolj, decât cu cele de la PNL. Așa s-a întâmplat și în ședința ordinară de joi seară, când au fost aprobate, cu girul PSD, mai toate amendamentele venite din partea USR. Cele ale grupului PNL din Consiliul Local au fost respinse la vot. „Parcă ați făcut alianță la guvernare cu USR, nu cu PNL, așa vă purtați în consiliu“, a fost una dintre observațiile venite din rândul consilierilor. În cele din urmă, taxele și impozitele locale, pentru anul 2022, au fost aprobate cu 19 voturi „pentru“, șase împotrivă și două abțineri. E drept că unele amendamente au trecut de vot, iar altele nu. În funcție de cum a dorit PSD, care deține o majoritate (14-13). Taxele locale pentru firmele din domeniul HoReCa nu se modifică Ceea ce este important de știut este că unele taxe locale pentru care se propunea o creștere vor rămâne la nivelul din acest an. Este cazul unităților din domeniul HoReCa, beneficiare în acest an a unei reduceri de 50%. Pentru 2022, se propunea o revenire la nivelul normal, dar la propunerea liberalului Cosmin Corâțu, cuantumul taxei pentru eliberarea/avizarea anuală a autorizației privind desfășurarea activității nu s-a mai modificat. Asta (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecAstăzi este despre resurse, despre folosirea abilităților și despre a te folosi de ocaziile (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un bărbat care toată viața a strâns banii, înainte de a muri, i-a cerut soției să-i îndeplinească o (...)
Luminițele feerice și căsuțele de basm, în topul atracțiilor de Crăciun la Craiova
Luminițele feerice și căsuțele de basm, în topul atracțiilor de Crăciun la Craiova
Beculețele de sărbătoare s-au aprins în centrul orașului, iar îngerașii și LED-urile întregesc (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY