ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [26/11/2021]

 
Anunț de mediu
     
Anunț de mediu

SC 4D TIMBER TRADING CO, beneficiara al lucrarii Extindere spatiu comercial – PUZ, situata in str. Costache Negri nr. 45, oras Targu Ocna, jud. Bacau, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu. Prima versiune a proiectului de plan propus poate fi consultata la sediul APM Bacau – strada Oituz nr. 23 in zilele de luni-joi (orele 8-16.30) si vineri (orele 8-14.00).Observatiile […] Articolul Anunț de mediu a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY